Ревю на матрак Airgel Carbon от Saludormi

Ревюираме матрака Airgel Carbon от Saludormi. Това е нова марка матраци, която се появява на пазара с наистина интересни продукти. Saludormi е иновативен стартъп, защото предлага нови решения в сектора на матраците. Днес правим ревю на матрака Airgel Carbon. На първо място трябва да кажем, че един матрак с много красива естетика. Което обозначава неговата характеристика на квалифициран продукт. Покриващата тъкан има 13 различни минерала, които позволяват на кръвта да се насища с кислород до 14% повече от нормалното само за няколко минути. Предимство за състезателни и възрастни хора. Подложката е последователна и създава приятен поддържащ ефект. Също така е подложка против акари. И накрая, той също има характеристиката да бъде термостабилизиращ. Това означава, че е подходящ както за зимата, така и за лятото.

Матрак Airgel Carbon от Saludormi
Матрак Airgel Carbon от Saludormi

Ревю на матрак Airgel Carbon от Saludormi

Моделът Airgel Carbonio на Saludormi е самостоятелен покет пружинен матрак с височина 14 сантиметра. Всички независими продукти на Saludormi с джобни пружини са направени чрез поставяне на слоеве от усъвършенствана пяна върху пружините. Поради тази причина можем да го определим като самостоятелен покет пружинен матрак. Именно защото покет пружините имат възможност да се движат независимо една от друга. Но нека сега видим как се създава тази структура.

Как можете да видите вътрешността на матрак Saludormi Airgel Carbon
Как можете да видите вътрешността на матрак Saludormi Airgel Carbon

Carbongel и Memory Marine

Горният слой е лист Carbongel, който е лазерно издълбан със сложна авангардна технология, за да подобри вентилационните си характеристики. Под това намираме втора плоча на Memory Marine.

Memory Marine
Memory Marine

Това е студено разпенена мемори пяна, която поради този специфичен вид обработка има голяма дишаемост, сравнима с тази на морската гъба. Ето защо носи името Memory Marine. Следователно продукт, направен от усъвършенствана пяна, наречена Microchambers, която от 1996 г. е пяната, известна в сектора на матраците с високите си нива на комфорт и дишане. Накрая, в контакт с покет пружините, откриваме слой от усъвършенствана TDI пяна.

Покет пружини
Покет пружини

Нашите покет пружини с 14 сантиметра височина

Покет пружините имат характеристиката да се движат независимо една от друга. Винаги, ако се използват с метода, който Saludormi използва. Тоест без втвърдяващ се филц отвътре, който блокира движенията му. Независимостта на пружините е основната характеристика на матраците с покет пружини. Така че ако се движим на една страна, матракът се адаптира перфектно към движението на тялото ни. Това е така, защото ще се отдаде конкретно в областта на раменете и бедрата. В сферата на покет пружинните матраци, този продукт със сигурност се нарежда на върха на търговското предложение на пазара. Въпреки че е продукт на определена цена, трябва да кажем, че има наистина много интересно съотношение качество-цена. Следователно като цяло положителен коментар за този нов продукт, предложен от Saludormi.